Matvare- og allergimerking

overskrift_10.jpg

Vi leverer en komplett løsning for printing av plastkort som benyttes for matvare- og allergimerking i ferskvaredisker, kantiner, buffér o.l.
Løsningen egner seg godt for allergimerking av matvarer da både skrift og bilder blir svært tydelig og det er mulig å få mye informasjon på plastkortet, uten at det blir utydelig eller rotete. 

Denne løsningen egner seg også godt til prismerking. Vi levere flere typer, bl.a svarte kort hvor vi printer med hvit "kritt font" og reselteatet blir elegant og tydlige prisplakater. Lenger ned på siden vil du finne flere eksempelbilder.


Plastkortet er i "bankkort størrelse" og gir en tydelig og enhetlig merking av matvarer som også hever det visuelle inntrykket. 
Løsningen er tidsbesparende da man selv, enkelt og raskt, kan printe ut plastkortene med kortprinter og programvare som er på norsk. 
Tidligere lagrede design kan enkelt åpnes for ny print, eller for endringer.

 

10.jpg

Gjør som Baker Klausen

Baker Klausen har gått til anskaffelse av løsningen for alle sine 6 Café utsalg. De skriver selv ut plastkort med pris og produktmerking som benyttes i glassdiskene på alle utsalg.

Tidligere benytte de prisplakater som ble laget med papirprinter og deretter laminert. Alt dette ble gjort manuelt og var svært tidkrevende.


Butikkoordinator Gry Hansen hos Baker Klausen er svært fornøyd med den nye løsningen:

“Vi har hevet det visuelle inntrykket i utstillingsdiskene med den nye løsningen for matvare- og prismerking. Kundene får enhetlig og tydelig prisplakat å forholde seg til. Det er svært enkelt å legge på allergimerking både med symboler og tekst.

I tillegg så er løsningen veldig enkel å benytte og vi sparer mye tid i forhold til den gamle løsningen.

Vi har 6 utsalgsteder og jeg produserer nye, eller oppdaterte prisplakater til alle på noen få minutter.
Vi er meget godt fornøyd med løsningen og oppfølgingen fra BUYSEC AS”.
 

 


 

Kampanje på pakkeløsning 
pakketilbud.jpg

Pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang med å printe flotte plastkort for merking av matvarer og allergener.
I løpet av få minutter er du i gang!

Prisene er uten moms og frakt. Pakken inneholder kortprinter, hvit bånd til 1000 kort, 100 svarte matte plastkort og norsk programvare.

 


 

Beskrivelse av løsningen:

Løsningen består av Evolis kortprinter med programvare for design og print av plastkort. Kortprinteren installeres som en standard USB printer og med norsk programvaren som følger med kan man enkelt designe og skrive ut plastkort til prismerking.

Du kan lagre hvert design for gjenbruk og bare endre tekst/priser. Skal du skrive ut 4 like plastkort velger du 4 kopier i utskriftsvinduet og i løpet av 30 sekunder er alle kortene ferdig.

Vi leverer med maler og egen “hvit kritt font» slik at du i løpet av noen minutter er i stand til å printe profesjonelle plastkort. Merk at du kan også printe i fullfarge på hvite plastkort slik at du har ubegrenset med muligheter innen desing og fargevalg. Under ser du noen eksepler på plastkort.

Mer informasjon:


 

 

 

 

Noen kunder som bruker vår løsning:

maschmanns.jpg color_line_logo.gif Bakerklausen_ny___oransje_p___svart.jpg radisson_Trysil.jpg    
semgjestagaard.jpg annis_polsemakeri_1.jpg viaitalia.jpg Sola_Strand_Hotel.jpg    
sole_hotell.png blinde_ku.jpg gutta_pa_haugen.jpg rodebakeri.jpg  
_Soermarka_2.jpg          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan de se demostrasjon av løsningen:
 

Bilder:

14_1.jpg

11.jpg
2_2.jpg
1.jpg
4.jpg
3.jpg